Du som parkerar i Bergrumsgaraget har fler alternativ att välja mellan avseende hur du vill ta emot din hyresavi. Om du vill ändra till ett annat alternativ än det du har idag, är du varmt välkommen att höra av dig, så ordnar vi det.

Hos Q-Park har du fyra olika alternativ att välja mellan avseende hur du vill motta och betala dina hyresavier. Nedan ser du alla alternativ som erbjuds och kan välja det som passar dig bäst.

I Pappersfaktura med posten (för detta alternativ tillkommer en fakturaavgift)
Du kan få din faktura i pappersform direkt i brevlådan. Q-Park debiterar då en fakturaavgift på 50
kr. Om du vill slippa denna avgift kan du istället välja något av de mer miljövänliga alternativen nedan.

I Hyresavi via e-post
Du kan få din avi skickad till dig via e-post. Om du önskar byta till detta alternativ, vänligen kontakta vår kundservice med din e-postadress så hjälper vi dig med detta.

I E-faktura
Du kan få din avi direkt in i din internetbank som e-faktura. För att byta till detta alternativ anmäler du dig enkelt via formuläret som finns i din internetbank. Där finner du Q-Park som ett av de företag som tillhandahåller e-faktura. Fakturan kontrollerar och godkänner du sedan direkt i internetbanken och banken ser sedan till att fakturan blir betald på förfallodagen. Om ni byter bank ansvarar du själv för att åter igen anmäla dig för e-faktura hos din nya bank.

I Autogiro
Du kan ansluta dig till autogiro så betalas dina avier automatiskt. Du kan anmäla dig till denna tjänst på två olika sätt.

1. Anmäl dig genom att lämna ett elektroniskt medgivande via din internetbank. Ingen underskrift behövs då du identifierar er genom att använda din banks inloggningssystem.
2. Du kan även ansöka om autogiro genom att fylla i blankett om medgivande och returnerar till oss i bifogat svarskuvert. Om ni önskar en blankett vänligen kontakta vår kundservice så skickar vi en blankett alt. besök vår webbplats och ladda hem en blankett.

Tänk på att om du byter bank så ansvarar du själv för att åter igen anmäla dig för autogiro hos din nya bank.

Har du frågor gällande detta?
Vänligen kontakta oss på Q-Park genom att skicka e-post till: kundservice@q-park.se eller ringa: 0771-96 90 00 så hjälper vi dig.